In MFA ’t Brughuus vindt u tal van organisaties. Hieronder kunt u meer informatie over deze organisaties vinden met een link naar hun website.

Gemeente Borger-Odoorn

logo-headerBorger-Odoorn is een gemeente in Zuidoost-Drenthe met bijna 26.000 inwoners. De gemeente kent 25 kernen: authentieke brinkdorpen en uitgestrekte veendorpen. Kenmerken van de gemeente? Rust en ruimte. Zand, veen, bos, heide en geschiedenis. Borger is de hunebedhoofdstad van Nederland. Borger-Odoorn is één van de slechts vijf Nederlandse Cittaslowgemeenten.

Bibliotheek Valthermond

logovtm

De basisbibliotheken en Bibionet-Drenthe als serviceorganisatie vormen samen het Drents Bibliotheeknetwerk. Dit netwerk biedt actief informatie aan voor alle inwoners van Drenthe. Innovatie en kwaliteitsverbetering worden bevorderd door het bibliotheeknetwerk. De dienstverlening aan het publiek is klantgericht. Bij de organisatie en de uitvoering van de activiteiten past een ondernemende instelling. Verantwoordelijk en deskundig personeel is hierbij de essentiële schakel.

Sociaal team “De Monden”

Sociaal Team "De Monden"Sociaal team de Monden werkt vanuit MFA ’t Brughuus in Valthermond Voor inwoners van 1e Exloërmond, 2e Exloërmond, Valthermond, 2e Valthermond en Zandberg is team de Monden het aanspreekpunt voor vragen over zorg, ondersteuning en werk.

Woonservice Valthermond

logoWoonserviceWoonservice creëert, beheert, verhuurt en verkoopt woonruimte in Drenthe.
Dat doen we vooral voor mensen die niet zelfstandig voor woonruimte kunnen
zorgen, nu én in de toekomst. We zijn een financieel gezonde organisatie, met slagvaardige medewerkers die hoge kwaliteit bieden en klanten benaderen met vertrouwen.

Logopedie

PrintBehandeling vindt plaats na verwijzing door een medicus, dit zal in veel gevallen uw huisarts of medisch specialist zijn (kinderarts, KNO-arts, tandarts, etc.). Vanaf 1 augustus 2011 zijn wij direct toegankelijk (DTL). Dat wil zeggen dat u ook zonder verwijzing bij ons terecht kan. Niet alls zorgverzekeraars vergoeden dit. Kijkt u, om onverwachte nota´s te voorkomen, goed in uw polisvoorwaarden wanneer u besluit om zonder verwijzing een afspraak te maken.

logo-ggd-drentheGGD Drenthe

Op het consultatiebureau volgen wij de groei en gezondheid van kinderen tot 4 jaar. U kunt er ook terecht met  vragen over de gezondheid, de opvoeding of de groei van uw kind. U komt voor het eerst naar het consultatiebureau als uw kind ongeveer 1 maand oud is. U wordt hiervoor automatisch uitgenodigd.

Certe

Logo CerteCerte is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Wij leveren hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg.